(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja palkkahallinnon osaaja
Tilitoimisto Marjut Uotila Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Vahvistamme palvelukykyämme ja haemme

TALOUS- JA PALKKAHALLINNON OSAAJAA

Voit olla kokeneempi ammattilainen tai alalle pyrkivä kehityskykyinen henkilö

Vastaat itsenäisesti monipuolisten asiakkuuksien hoidosta yhdessä muun tiimimme kanssa. Tehtäväsi sisältää sekä talous- että palkkahallintoon liittyviä tehtäviä. Työskentelemme pääasiassa Finagon järjestelmien kanssa, pääohjelmistomme on Procountor. Toimit itseohjautuvasti ja joustavasti sekä käytät omaa harkintaa tehtävien painotusten suhteen.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ulkoistettujen kirjanpito- ja palkkahallintopalveluiden tehtävistä, tai olet alalle hakeutuva kehityspotentiaalinen omaava henkilö. Sinulla on tehtävään ja alalle soveltuva tutkinto sekä kiinnostusta myöhemmin kouluttaa itseäsi esim. KLT- tai PHT-tutkinnon osalta. Työskentelet mielelläsi päivittäin erilaisten asiakkaidemme kanssa; toimit joustavasti eri tehtävien, asiakkuuksien ja projektien välillä tarkasti ja aikaansaavasti. Kestät hyvin painetta ja olet yhteistyökykyinen. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle joustavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa. Lisäksi saat työllesi kokeneiden ja mukavien kollegoiden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin 28.7. ja 5.8. klo 9–11. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 16.8.2020 mennessä.