(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja palkkahallinnon moniosaaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Biltema on koko perheen tavaratalo, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja ja tuotteita niin autoiluun ja autonhoitoon, veneilyyn, vapaa-aikaan, kotiin ja puutarhaan, toimistoon kuin rakentamiseenkin. Biltema-ketjuun kuuluu 144 tavarataloa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15 ja lisäksi 24/7 palveleva verkkokauppa. ¨
Eilakaisla etsii Talous- ja palkkahallinnon moniosaajaa kesälomansijaiseksi osaksi Bilteman hallinnon tiimiä pääkonttorille Helsingin Suutarilaan.

Tehtävän kuvaus 

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti sekä taloushallinnon että palkanlaskennan osa-alueita, esim.kirjanpitoa (sis.verkkokauppa- ja varastokirjanpito), myyntilaskutusta, ostolaskujen käsittelyä, palkanlaskennan tehtäviä sekä raportointia. Tehtäväkokonaisuus on uusi, ja määräytyy osittain myös valittavan henkilön osaamisen perusteella - edellytyksenä on kuitenkin, että syyskuun palkkamateriaalin käsittely sujuu itsenäisesti.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Koska molemmat osa-alueet vaativat erityistä numerotarkkuutta ja huolellisuutta, numeroilla työskentely on sinulle luontaista ja mielekästä. Yrityksen raportointikieli on englanti, joten työ vaatii englannin kielen osaamista sekä vahvaa Excelin käyttökokemusta. Käytössä olevat järjestelmät ovat Axapta 4 sekä Personec W - olisitko jo näiden järjestelmien parissa aikaisemmin työskennellyt?

Tarjoamme sinulle

Biltema tarjoaa sinulle haasteellisen, monipuolisen ja laajan työnkuvan ammattitaitoisessa ja hyvän mielen työyhteisössä keskellä tavaratalomaailmaa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biltemassa päätöksiä tehdään nopeasti ja tehokkaasti ilman byrokratiaa.
Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksena syyskuun 2019 loppuun saakka, jatko tehtävässä on mahdollinen. Toivomme henkilön aloittavan tehtävässä kevään aikana, viimeistään toukokuun alkupuolella.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakuprosessista vastaa Eilakaisallla henkilstökonsultti Marjukka Kinnunen. Marjukan tavoitat mahdollisia valmisteltuja lisäkysymyksiä varten numerosta 0306090602 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.