(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020
Zodiak Finland kuuluu osaksi kansainvälistä Banijay Groupia. Zodiak Finland on tuottanut mm. yhteensä yli 200 tuntia draamaohjelmia eri kanaville sekä viisi menestynyttä teatterielokuvaa. Eilakaisla etsii talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa kesälomansijaiseksi osaksi Zodiak Finlandin hallintotiimiä Helsingin Pitäjänmäkeen.

Tehtävän kuvaus 

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti sekä taloushallinnon että palkanlaskennan osa-alueita. Kuitenkin tärkein tehtäväkokonaisuutesi on palkanlaskenta. Taloushallinnon puolelta tehtäväkenttääsi kuuluu monipuolisesti työtehtäviä. Tärkeimpiä näistä ovat osto- ja myyntireskontran hoito sekä kulutilityksien teko. 

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista talous- ja palkkahallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta tarkkuutta, joustavuutta sekä hyvää rutiinien- ja paineensietokykyä. Koska molemmat tehtävän osa-alueet vaativat erityistä numerotarkkuutta ja huolellisuutta, numeroilla työskentely on sinulle luontaista ja mielekästä. Käytössä olevat järjestelmät ovat kirjanpidossa Visma Nova ja palkkahallinnossa Visma Business. Katsomme järjestelmäpuolelta eduksesi vahvan Excel-osaamisen.

Tarjoamme sinulle

Zodiac Finland tarjoaa sinulle haasteellisen, monipuolisen ja laajan työnkuvan ammattitaitoisessa, mukavassa ja rennossa työyhteisössä keskellä mediatuotantomaailmaa. 

Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksena kesälle 2020. Jatko tehtävässä saattaa olla mahdollinen – tilanne arvioidaan myöhemmin kesällä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 9.6.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.