(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja kehittämisjohtaja
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Seurakuntayhtymän talous- ja kehittämispalveluissa on haettavana

TALOUS - JA KEHITTÄMISJOHTAJAN VIRKA

Talous- ja kehittämisjohtaja vastaa seurakuntayhtymän taloudesta, johtaa talous- ja kehittämispalveluita sekä johtaa ja valvoo seurakuntayhtymän sijoitustoimintaa.
Talous- ja kehittämisjohtaja vastaa yhdessä strategiaryhmän kanssa seurakuntayhtymän strategiatyöstä ja toiminnan aktiivisesta kehittämisestä.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valittavalla tulee olla kokemusta laajan organisaation talouden ja taloushallinnon johtamisesta, strategisesta johtamisesta ja muutoksen johtamisesta. Tehtävässä edellytetään erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, sekä tyydyttävää kirjallista ja suullista ruotsin kielen taitoa. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä osallistava työote.

Viran palkkaus muodostuu vaativuusryhmän 703/20 mukaisesta peruspalkasta (6023,01 €/kk), työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työn hyvässä työyhteisössä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virka on otettava vastaan 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan sähköisesti ilmoituksessa olevalla linkillä viimeistään 24.2.2020. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta hakemukset voi toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 8.00 - 15.45).

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Rinne p. 040 341 7225 sekä 6.-7.2.2020 henkilöstöpäällikkö Tekla Määttänen p. 040 341 7211.