(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja henkilöstöpäällikkö - Jyväskylä
Mustankorkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista. Vuoden 2017 alusta vastuullemme on kuulunut jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean liikevaihto oli vuonna 2017 noin 17 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä noin 40 henkeä. Etsimme nyt Mustankorkealle talous- ja henkilöstöpäällikköä noin vuodenkestävään äitiyslomasijaisuuteen Jyväskylään. Viihtyisä ja moderni toimistosijaitsee aivan keskustan tuntumassa Kivääritehtaalla.

Mitä etsimme?

Etsimämme henkilö on vahvasti taloushallinto-orientoitunut ja tilinpäätöstaitoinen osaaja, jolla on myös hyvä tuntemus verotuksesta. Aikaisempi kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja ymmärrys työsuhdeasioista ovat myös tarpeen tehtävässä menestymisen kannalta. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi toimit esimiesroolissa asiantuntijatiimille tukien ja ohjaten heitä päivittäisissä toiminnoissa. Jätehuollon tuntemus katsotaan eduksesi, sillä vastaat kuntavastuullisen jätehuollon hallinnollisista prosesseista yhdessä tiimisi kanssa. Roolissasi pääset vastaamaan talous- ja henkilöstöhallinnosta kokonaisvaltaisesti sekä osaksi johtoryhmää. Joukkoomme sopii avoin ja sosiaalinen persoona. Olet rohkea ja päättäväinen työssäsi ja uskallat tuoda asiat esille työyhteisössä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä. Sinulla on kokemusta erilaisista taloushallinnon ohjelmista ja järjestelmistä ja erityisesti Visma Netvisorin tuntemus on eduksesi.

Vastuualueenasi ovat

  • yhtiön kirjanpito tilinpäätöksineen, verotus sekä talousraportointi
  • henkilöstöhallinnon tehtävät (sisältäen mm. työsuhteisiin ja työhyvinvointiin liittyvät asiat ja tuen esimiehille)
  • esimiehenä toimiminen sisäiselle palvelutuotantotiimille
  • johtoryhmän jäsenyys

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle erittäin vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkentän mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Kattavien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin koulutuksiin. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään asiantuntijuuttasi talous- ja henkilöstöhallinnon saralla sekä kerryttämään lisää kokemusta vaihtelevien työtehtävien parissa.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 10.8. klo 9-10, 13.8. klo 14-15 ja 16.8. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi