Talous- ja henkilöstöassistentti
Kouvolan Teatteri

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021
Kouvolan Teatteri
Vuonna 1960 perustettu Kouvolan Teatteri on keskisuuri ammattiteatteri, joka tarjoaa elämyksiä, energiaa, irtiottoa arjesta, ajankohtaisia näkökulmia, ajattelunaiheita sekä taiteellista osaamista. Erityinen vahvuus on musiikkiteatteriosaaminen. Moniammatillisessa työyhteisössä työskentelee noin 40 vakituista työntekijää ja lisäksi tilapäistä henkilöstöä. Kouvolan Teatterin toimistotiimi palkittiin äskettäin valtakunnallisella Yhteisvoima-palkinnolla!

Haemme Kouvolan Teatterin toimistotiimiin

TALOUS- JA HENKILÖSTÖASSISTENTTIA

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, mm. myynti- ja ostolaskujen käsittely, raportointi sekä henkilöstöasioissa työsuhteeseen ja palkkahallintoon liittyviä tehtäviä. Osallistut myös muihin toimistopalveluihin ja olet tarvittaessa myynnin tukena. Tehtäväkuva on laaja ja sitä on mahdollista osittain muokata osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Odotamme, että olet jo aikaisemmin työskennellyt talous- ja palkkahallinnon tehtävien parissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja osaat sujuvasti hyödyntää toimisto-ohjelmia (erityisesti Excel) jokapäiväisessä työssäsi. Talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien aiempi kokemus on eduksi toimiessasi yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Koulutuksen osalta arvostamme tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (tradenomi/AMK).

Sinulla on itsenäinen osallistuva asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostusta sekä positiivista virettä työskennellä kulttuuripalveluja tuottavassa yhteisössä. Työyhteisössämme arvostamme avoimuutta, tasa-arvoa, luotettavuutta ja myös luovuutta.

Työsuhde alkaa 1.8. ja on toistaiseksi voimassa oleva.  Palkkaus on TeaTES:n mukainen.

Rekrytoinnissa avustaa ja lisätietoja antaa Eezy Personnelilla Kirsi Lantta, kirsi.lantta@eezy.fi, 050 414 6369. Haluatko toimia moniammatillisessa työyhteisössä ja sinua inspiroi taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi työskentely kulttuuripalvejujen työyhteisössä? Mikäli kyllä, niin hae tehtävään 14.5. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Eezy Personnelin sivujen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

 

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: (05) 7400 300
Sijainti: Salpausselänkatu 38
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot