(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintopäällikkö
Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ joka ottaa mielellään vastuuta ja vie määrätietoisesti asioita eteenpäin

Talous- ja hallintopäällikkönä toimit hallinnon esihenkilönä ja huolehdit siitä, että koko Korkeasaaren yhteiset palvelut toimivat ja luovat mahdollisuudet tavoitteiden toteuttamiselle. Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat talous-, henkilöstö- ja yleishallinnosta, it-palveluista sekä turvallisuudesta. Tehtävässä hallinnoit sopimuksia ja kilpailutuksia sekä valvot lakisääteisten velvoitteiden toteutumista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää etenkin taloushallinnon osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja toimeliasta työotetta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta hallinnon tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden kehittyä työssä.

Työyhteisömme on ammattitaitoinen, intohimoinen ja huumorintajuinen. Kollegoita autetaan tarpeen vaatiessa ja jokainen puhaltaa yhteen hiileen. Samoja piirteitä etsimme myös tulevalta tekijältä. 

Huomioimme ainoastaan Korkeasaaren sähköiseen rekrytointijärjestelmään jätetyt hakemukset. Esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi. 


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Sopimusala: Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimus
Työsuhde: Vakinainen
Työaika: Kokopäivätyö, toimistotyöaika 36 h. 45 min. viikossa

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sanna Hellström
Toimitusjohtaja
040 569 0759
sanna.hellstrom@korkeasaari.fi