(Poistunut julkaisusta)

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖ
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Hippos ry hakee vakituiseen tehtävään

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Suomen Hippos ry:n ja tytäryhtiö Suomen Hevosurheilulehti Oy:n talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä sen kehittämisestä. Vastuullasi ovat mm. raportointi, budjetointi ja konsernitilinpäätöksen laatiminen yhdessä oman tiimisi kanssa.

Johdat kokenutta talousyksikköä, jonka suitsia ei tarvitse puristaa. Tiimiisi kuuluu kaksi kirjanpitäjää, osa-aikainen HR-prosesseja hoitava henkilö sekä aulapalveluhenkilö. Olet myös Suomen Hippos ry:n johtoryhmän jäsen.

Hippos ry:n toimintaa tuetaan valtionavustuksilla, joten arvostamme aiempaa kokemusta näihin liittyen. Tämän osa-alueen haltuunotossa on kuitenkin tarvittaessa saatavilla vankkaa tukea.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aktiviinen ja kehitysmyönteinen. Olet toiminut menestyksekkäästi esimiestehtävissä ja omaat soveltuvan koulutustaustan.

Eduksi katsomme kokemuksen julkisista hankinnoista.

Suomen Hippos ry tarjoaa vastuullisen tehtävänkuvan n. 50 hengen vakavaraisessa organisaatiossa, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään toimintoja. Lähitulevaisuudessa suunnitteilla on mm. järjestelmien uudistamista.

Työyhteisössämme vallitsee hyvä työilmapiiri, puhallamme yhteen hiileen ja välillä hirnumme porukalla.

Lisäksi tarjoamme kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattavan työterveyshuollon, etätyömahdollisuudet sekä joustavan työajan. Toimisto sijaitsee tällä hetkellä Pohjois-Leppävaarassa ja kevään aikana muuttaa uusiin toimitiloihin Mäkkylään.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 15.11.2019 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.