(Poistunut julkaisusta)

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖ
Töölö Urban

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Töölö Urban Oy on kaupunkikehitys- ja sijoituskonserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserni työllistää noin 200 henkilöä ja sen liikevaihtoennuste vuodelle 2019 on noin 16 MEUR. Töölö Urban -konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Korjaamo Kino Töölö ja Bio Rex, Rautatientorin Jääpuisto, Kauppatorin ja Oulun tuleva Allas Sea Pool sekä kaupunkikeskus Sofia Future Farm Senaatintorin laidalla. 

Etsimme Suomen ainoaan kaupunkielämän kehittämiseen erikoistuneeseen konserniin näköalapaikalle esimiespositioon

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Työskentelet tiiviisti konsernin operatiivisen johdon kanssa tukien johtoa talouden raportoinnissa ja ennustamisessa. Työnkuvaan kuuluu erityisesti sisäisen raportoinnin ja konserniraportoinnin kehittäminen, eri liiketoimintojen budjetti- ja kassavirtalaskelmien tekeminen sekä maksuliikenteen hoitaminen. Vastaat myös kirjanpidon ja palkanlaskennan sujuvuudesta ja teet tiivistä yhteistyötä ulkoistuskumppanimme kanssa. Tehtävään kuuluu myös soveltuvin osin hallinnollisia tehtäviä.

Edellytämme ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja aitoa paloa kehittää liiketoimintaamme sujuvin talouden prosessein. Omaat prosessilähtöisen ajattelutavan ja tuotat lisäarvoa liiketoimintamme suunnitteluun vankalla taloushallinnon kokemuksellasi. Käytät vaivatta toiminnanohjausjärjestelmiä ja kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi. Priorisoit omaa ja tiimin tekemistä kiireen keskellä ja pystyt nopeasti sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta konsernitasoisesta talousjohtamisesta, näkemystä liiketoiminnan kehittämisestä talouden näkökulmasta sekä kykyä ottaa haltuun kasvuyrityksen mukanaan tuomat talouden ja hallinnon kysymykset.  

Toivotamme sinut tervetulleeksi yhteisöön, jonka sydän sykkii kaupunkikulttuurille ja kokonaisvaltaisten elämysten tuottamiselle. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut kaupunkikulttuurin, hyvinvoinnin ja ravintolapalveluiden käyttöön. 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen 31.10.2018 mennessä alla olevan painikkeen kautta. Voit myös soitella ja kysellä työtehtävästä 22.10. klo 16.30-18 tai 26.10. klo 16.30-18 numerosta 040 546 5630 / Raoul Grünstein, toimitusjohtaja Töölö Urban.