(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintopäällikkö
APFI ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme talous- ja hallintopäällikköä uuteen audiovisuaalisen alan sisällöntuottajien edunvalvonta- ja tekijänoikeusyhdistykseen (Audiovisual Producers Finland - APFI ry).

Saat vastuullesi APFI:n talous- ja hallintotehtävät sekä niiden kehittämisen. Tehtäviisi kuuluu mm. yhdistyksen talousarvion, tilinpäätöksen sekä talousraporttien vuosittainen laatiminen, palkkahallinto yhteistyössä tilitoimiston kanssa, erilaisten hankkeiden projektiseurantamallien luominen sekä rahoitustukien kustannuslaskelmien tekeminen. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat taloushallinnon sekä tekijänoikeuksien tilitykseen liittyvien järjestelmien kehittäminen, muuhun ICT:hen ja toimitiloihin liittyvät tehtävät sekä erilaisten projektien ja hankkeiden hallinnointi. Olet toiminnanjohtajan ja hallituksen apuna yhdistyksen strategisessa suunnittelussa. Toimit yhteistyössä pankkien, sijoitus- ja vakuutusyhtiöiden, ministeriöiden, ulkomaisten tekijänoikeuksien hallinnointiin liittyvien tahojen sekä muiden toimijoiden kanssa. Sinulla on kyky kehittää ja ylläpitää hyviä suhteita yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Raportoit tehtävässäsi suoraan toiminnanjohtajalle. 

Odotamme sinulta monipuolista ja kattavaa taloushallinnon osaamista ja kokemusta sekä kyvykkyyttä taloushallinnon toimintamallien, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Aiempi kokemus järjestöissä katsotaan eduksi. Olet toiminnassasi tavoitteellinen, osaat tehdä päätöksiä ja kykenet ratkaisemaan ongelmia. Arvostamme sinussa kehitysmyönteisyyttä, pitkäjänteisyyttä, priorisointikykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Koet muutokset ensisijaisesti mahdollisuuksiksi. Tehtävä vaatii erinomaista englannin kielen taitoa ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän luovan alan ytimessä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään uutta yhdistystä yhdessä kannustavan ja sosiaalisen työyhteisön kanssa. Työpaikka sijaitsee tällä hetkellä Helsingin Kampissa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi 3.10.2018 mennessä. Hakemukset liitteineen ja palkkatoiveineen ottaa vastaan toiminnanjohtaja Teemu Kalliala, teemu.kalliala@apfi.fi ja lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Mika Toivainen ke 26.9.2018 klo 10.00 – 13.00, p. 040-753 4320.