(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintopäällikkö / Finanssiala ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019


Finanssiala ry (FA) on vastuullinen finanssialan vaikuttaja. FA edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä.

Etsimme

Talous- ja hallintopäällikköä

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväalue on laaja ja monipuolinen koostuen mm. seuraavista alueista:

  • budjetointi, seuranta ja raportointi
  • talouden päivittäisrutiinit yhteistyössä ulkoistuskumppanin kanssa
  • sisäisten hallintopalveluiden prosessien kehittäminen, yhteistyö ulkoisten palvelutoimittajien kanssa sekä niihin liittyvät sopimukset
  • toimitila-asiat ja yhteistyö kiinteistön eri toimijoiden kanssa
  • yhteistyö HR-päällikön kanssa henkilöstöasioissa
  • toimit myös assistenttien ja HR-päällikön lähiesimiehenä

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista ja useamman vuoden kokemusta taloushallinnon ja hallinnon tehtävistä, myös esimiestehtävissä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja ja intoa ottaa vastaan monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Toimiston työkieli on suomi, mutta tarvitset työssäsi myös jonkin verran englannin kielen taitoa. Työskentely MS Officen työkaluilla on sinulle tuttua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät mukavassa työyhteisössä, hyvät työsuhde-edut ja edistykselliset työvälineet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. 

Meille kehittyminen ja edelläkävijyys on tärkeää. Meillä pääset työskentelemään työyhteisössä, jonka työtyytyväisyys on tutkitusti huippulukemissa. Henkilöstöstämme 93 % suosittelee tuoreimman työtyytyväisyyskyselyn mukaan FA:ta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Taina Ahvenjärvi 6.11.2019 klo 16:30–17:00 sekä 12.11.2019 klo 15:30–16:30 sekä muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 15.11.2019 mennessä.