(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja
Tohmajärven kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Tarvitsemme uutta tekijää yhdelle kunnan kehittämisen avainpaikoista.

Talous- ja hallintojohtaja vastaa kunnan talouden kokonaisuudesta ja hallinto-organisaation toimintakyvystä. Hän on johtoryhmän jäsen ja toimii myös kunnanjohtajan varahenkilönä. Toivomme myös valmiutta ja kiinnostusta hoitaa kunnan työsuojelupäällikön tehtävää.

Talouden ja hallinnon toimialan johtajalle kuuluvat mm. toimialan esimiesvastuu sekä hallituksen ja valtuuston kokousten valmistelu- ja sihteeritehtävät. Tehtäväkenttä on laaja-alainen ja monimuotoinen. Vastuullasi, mutta myös tukenasi, on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö hyvähenkisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena talous- ja hallintojohtajan virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hyvää kuntatalouden ja keskeisen kuntalainsäädännön tuntemusta, sujuvaa suomen kielltä, joustavuutta työajoissa ja -tehtävissä, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja hyödyntää sujuvasti tietotekniikkaa sekä valmiutta omaksua uusia asioita.

Odotamme valittavalta johtamisosaamista, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, näkemyksellistä kehittämisotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensietokykyä ja sosiaalista luonteenlaatua. Et pelkää vastuunkantoa, haasteita ja epävarmuutta.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Virkaan valitun tulee toimittaa työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja

Tehtävästä antaa Kunnanjohtaja Olli Riikonen, puh. 040 105 4001. Kesälomasta johtuen yhteydenotot vain vkolla 27 ja hakuajan lopussa 29.-30.7. Lähetä tekstiviesti tai jätä viesti puhelinvastaajaan, niin soitan takaisin.

Hakuaika päättyy 23.8.2020 23:59.