(Poistunut julkaisusta)

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJA
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Kerava on elinvoimainen ja uudistuva, uusien ajatusten ja hyvän elämän kaupunki. Haemme nyt joukkoomme ammattilaista talous- ja hallintojohtajaksi vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialalle.

Tätä tulet meille tekemään

Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialan talous- ja hallintojohtajana tuotat hallinnon ja talouden tukipalveluita museo-, kirjasto- ja kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden sekä Keravan opiston tarpeita vastaavasti. Olet roolisi monipuolisessa tehtäväkokonaisuudessa avuksi päätöksenteossa toimialan yleisiin toimintoihin liittyen. Näitä ovat esimerkiksi tieto-, henkilöstö- ja yleinen taloushallinto sekä hankintahallinto ja kehittämisasiat.  

Työskentelet toimialajohtajan työparina ja osallistut vapaa-ajan ja hyvinvoinnin johtoryhmän työskentelyyn. Toimit myös toimialan vastuualueiden johtajien tukena hallinnon eri prosesseissa, kuten hallinnon päätösvalmistelussa ja erityiskysymyksissä, taloudellisen tiedon tuottamisessa päätöksenteon tueksi ja hankintojen kilpailuttamisessa. Tiedolla johtaminen on sinulle tärkeä tulokulma työhösi.

Tehtävän kautta sinulla on mahtavan läpileikkaava näkymä koko uudistuvan organisaatiomme toimintaan. Toimit nimittäin osana kaupungin toiminnanohjausta monen merkittävän johtoryhmän jäsenenä, ml. tietohallinto, hankinta, hallinto, talous ja HR. Tehtävään liitetään esimiestehtäviä vuoden 2020 aikana.

Työpisteesi on palvelukeskus Sampolassa, joka sijaitsee logistisesti hyvällä sijainnilla Keravan rautatieaseman vieressä.

Näin onnistut tehtävässä

Etsimämme henkilö on näkemyksellinen ja innovatiivinen ammattilainen, jolla on osaamista ja kiinnostusta talous- ja yleishallinnon lisäksi ict-maailmaan. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työskentelyotteesi on joustava, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen ja oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin. Sinulla on valmiudet menestyksekkääseen muutoksen johtamiseen ja saat muut innostumaan uudistuksista.  Sinulla on jo esimieskokemusta sekä kyky johtaa ja toimia valmentavana esimiehenä. Vuorovaikutus-, neuvottelu-, yhteistyö-, ja viestintätaitosi ovat erinomaiset. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus vaativista kunnallistalouden ja -hallinnon tehtävistä.

Tule meille!

Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Tarjoammekin sinulle vahvan ja vakaan työnantajan täyden tuen sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä ammattilaisena entistäkin paremmaksi.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Valittavan on ennen virkavaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti

Odotamme innolla hakemustasi - haethan viimeistään maanantaina 24.2.2020 klo 16 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.  Myös aikaisempaan hakuun tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtaja Anu Laitila, puh. 040 318 2055 (pe 14.2. klo 10–12, to 20.2. klo 10–12), sekä Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Niemenmaa, 040 512 0257.