(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja
Plan International Suomi sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Talous- ja hallintojohtaja

Lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi etsii kokenutta johtajaa vetämään talous- ja hallintopalveluita. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja monipuolisesti ammattitaitoisessa kansainvälisessä järjestössä, jossa voit työpanoksellasi konkreettisesti edistää tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Olemme joustava, tulosorientoitunut työporukka, joka tekee töitä intohimolla ja tiedolla johtaen. Roolissasi raportoit pääsihteerille.   

Olet keskeisessä asemassa organisaatiomme hallintopalveluiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Johdat innostavalla tavalla noin 10 henkilön yksikköä ja olet suora esihenkilö seitsemälle ihmiselle. Johdat asiakaspalveluhenkisesti tiedolla organisaatiomme päämäärää tukien ja olet tärkeä osa johtoryhmäämme.  

 

Tehtäväkuvaus:

Talousjohtajana vastaat sekä lyhyen että pitkän aikavälin taloussuunnittelusta ja seurannasta, rahoituksen riittävyydestä ja kohdistamisesta eri käyttötarkoituksiin ja investointeihin.

Hallintojohtajana vastaat myös HR- ja IT-palvelujen johtamisesta.

Johtajana johdat ja kehität palveluita ja prosesseja, jotka toteutetaan omien ja ulkoistettujen ammattilaisten yhteistyönä.

 

Osaaminen ja kokemus:

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään 10 vuoden monipuolista työkokemusta sekä kokemusta johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Koet myös Planin merkityksen ja arvot omiksesi.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 20.10.2019.

Tiedusteluihin vastaa:

Pääsihteeri Ossi Heinänen (puh. 040 7520080) 7.10. klo 11-12, 9.10. klo 12-13, 15.10. klo 14-15 ja 17.10. klo 9-10.

Haku alkaa 3. lokakuuta 2019 ja päättyy 20. lokakuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva