(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja
Espoon Kaupunginteatteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme nyt teatteriimme ammattitaitoista ja osaavaa TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Espoon Tapiolaan.

Nykyisen talous- ja hallintojohtajamme siirtyessä eläkkeelle alkuvuodesta 2020 etsimme monipuolisesta tehtäväkentästä motivoituvaa alan ammattilaista ottamaan päävastuun teatterin taloudesta ja hallinnosta.

Tehtävä edellyttää vankkaa talous-, hallinto- ja hr-osaamista, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, tarkkuutta, yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoja. Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Teatterialan tuntemus tai vähintäänkin aito kiinnostus esittävään taiteeseen on välttämätöntä tehtävässä onnistumiselle. Kokemus tai kiinnostus kansainvälistä teatteria kohtaan on eduksi.

Talous- ja hallintojohtajana vastaat teatterin budjetoinnista, palkanlaskennasta, kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta. Vastaat teatterin sopimuksista ja avustushakemuksista. Toimit tiimisi esimiehenä ja teatterin johtoryhmässä.

Ideaali työntekijämme on rohkea, napakka ja luova. Hän osaa organisoida työt tehokkaasti ja pystyy työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla.

Espoon Kaupunginteatteri tarjoaa näköalapaikan kiehtovaan alaan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä ennen kaikkea mukavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Tapiolassa.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona HR & Financen kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.