(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja
Finla Työterveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Finla Työterveys Oy on suomalainen asiakkaiden omistama yritys, joka on ottanut nopeassa tahdissa käyttöönsä terveydenhuollon digitaalisia työvälineitä perinteisen toiminnan rinnalle. Toiminnallemme on keskeistä hyvä laatu. Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaitamme, teemme mitä lupaamme ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin.

Etsimme Finla Työterveyteen ennakoivaa otetta omaavaa talous- ja hallintojohtajaa. Työssäsi vastaat Finla Työterveyden talouden suunnittelusta, ohjauksesta ja raportoinnista sekä henkilöstö- ja tukipalveluista. Kuulut johtoryhmään ja roolisi on keskeinen Finla Työterveyden kehityshankkeiden läpiviennissä. Vastaat toimitila- ja IT-palveluiden hankinnasta sekä sopimus- ja riskienhallinnasta. Yrityksemme palkanlaskenta ja kirjanpito on ulkoistettu, joten teet näissä asioissa yhteistyötä tilitoimiston kanssa sekä seuraat toiminnan laatua. Toimit laskutuksen, raportointi- ja IT-tiimin sekä HR-koordinaattorin esimiehenä.

Omaat innostusta terveydenhuollon alan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja haluat olla vaikuttamassa työelämän menestystekijöihin. Tehtävässä on tärkeää vahva sisäisen laskennan osaaminen sekä sen kehittäminen tukemaan yrityksen strategista päätöksentekoa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Toimintatapasi on itsenäinen, vastuullinen ja aktiivinen, lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit aktiivisesti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta sekä jatkuvaa raportointia erikseen sovittavalla tavalla ja frekvenssillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Pekki (puh. 050 367 3060) puhelimitse alla olevina aikoina. Sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti vastaa.
ma 15.4. klo 9-10
to 18.4. klo 9-10
pe 26.4. klo 15-16
ma 29.4. klo 9-10

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 30.4.2019 sähköpostilla anu.pekki@finla.fi.