(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja
Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Talous- ja hallintojohtaja vastaa kuntayhtymän talouden suunnittelusta, ohjauksesta ja raportoinnista sekä henkilöstö- ja tukipalveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta. Keskeisiä tehtäviä ovat myös sisäinen valvonta ja sen kehittäminen sekä organisointi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta vastuullisista talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä, ammatillisen koulutuksen ja sen rahoitusjärjestelmän tuntemusta, monipuolista työlainsäädännön ja erilaisten palvelusuhteiden tuntemusta, englannin kielen taitoa, hyviä henkilöstöjohtamistaitoja sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä positiivista asennetta saattaa asiat loppuun saakka.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan johtoryhmän jäsenenä, monipuolisen työn kehittyvässä koulutuskuntayhtymässä, innovatiivisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja tehdä asioita uudella tavalla mukavassa työyhteisössä.

Viran palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Virkaan valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Aikaisemmin virkaa hakeneet huomioidaan, eikä uutta hakemusta tarvita.

Lisätietoja antaa kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova puh. 0400 800972.

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän yhtymähallitukselle osoitetut hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää 28.1.2019 klo 16.00 mennessä osoitteella PL 119, 37601 Valkeakoski, kuoreen merkintä ”Talous- ja hallintojohtaja” tai sähköpostiosoitteeseen: raimo.alarova@vaao.fi.