(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Talousjohdon ammattilainen viihdytkö Tunturissa rinteiden ja luonnon äärellä? Suomen suurin hiihtokeskus hakee nyt Leville Talous- ja hallintojohtajaa! Etsimme kivenkovaa osaajaa, joka ei pelkää ottaa vastuulleen koko organisaation taloutta sekä hallinnollisia tehtäviä.

Oy Levi Ski Resort Ltd vastaa Levin rinne- ja reittipalveluista, välinevuokrauksesta, urheilutarvikemyynnistä, paikallisliikenteestä ja hiihtokoulutoiminnasta. Tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd harjoittaa rinneravintolatoimintaa kahdeksassa toimipisteessä. Konsernin tilikauden liikevaihto on noin 20 milj. euroa ja palveluksessamme on sesonkina yli 250 henkilöä.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta ja näkemystä talousjohdon vastuista sekä ihmisten, tiimien ja kokonaisuuksien johtamisesta. IT- kuuluu organisaatiossamme talouden alle, joten omaat myös näkemystä IT-infran kehityksestä, hahmotat ison kuvan ja kykenet neuvottelemaan kumppaneittemme kanssa parhaat IT-prosessit ja ratkaisut.

Etsimme luonnollisesti henkilöä, jolla on näyttöjä vastaavantyyppisen organisaation talouden johtamisesta. Arvostamme myös kokemusta suorasta liiketoimintavastuusta.

Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä. Olet tiimipelaaja ja sisälläsi asuu aimo annos Tunturihenkeä!

Tarkemmin tehtäväsi pitävät sisällään muun muassa:

Taloushallinnon vastuita:

  • Toimintaan liittyvät sopimukset
  • Kassavirta
  • Sisäinen raportointi ja sen kehittäminen
  • Tilinpäätökset
  • Rahoittajaneuvottelut
  • Johtoryhmätyöskentely
  • Esimiestyö taloushallinnon viiden hengen tiimille

Hallinnollisia vastuita:

  • Toimitusjohtajan varamiehenä ja luottopakkina toimiminen
  • IT- ylläpito ja kehitys
  • Sisäisten prosessien kehitys kuten mm. henkilöstöasiat, vastuu- ja työjaot, raportoinnit, johtamismallit ja -käytännöt.

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi KTM. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Tarjolla on monipuolinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä ja tunturikeskuksessa. Työpiste sijaitseekin Levin ytimessä laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Tehtävä edellyttää pysyvää asumista paikkakunnalla. Tarjoamme kattavat henkilökuntaedut sekä rinteidemme ympärillä elävän ja sykkivän Levin upeat puitteet sekä harrastusmahdollisuudet.

Nyt saattaa olla tarjolla elämäsi kombo - Huippuvastuu alan markkinajohtajalla sekä elämä tunturissa ja pohjoisen luonnossa. Voiko enempää enää pyytää?

Laita hakemus mahdollisimman pian, niin pääsemme keskustelemaan kanssasi tästä tulevaisuuden mahdollisuudesta. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä: Barona-Opteam Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi 050 -4131220 tai jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai aluejohtaja Antti Rotko 040-5611204, antti.rotko@barona.fi. Koska olemme sangen kiireisiä, pyydämme jättämään soittopyynnöt tekstiviestillä. Haethan pian oheisen linkin kautta, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä! Valitettavasti emme voi ottaa hakemuksia vastaan sähköpostilla mm voimaan tulleen GDPR-direktiiviin vuoksi.

Edellytykset työnsaannille: Talousosaaminen
Eduksi luettavat asiat: Esimieskokemus, IT-kehitys