(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja / Sodankylän kunta
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Sodankylä tarjoaa luonnonläheisen asuinympäristön joki- ja tunturimaisemineen lähes 8500 kuntalaiselle sekä loistavat mahdollisuudet yritystoiminnalle keskellä Lappia.

Sodankylässä sijaitsevat mm. Kevitsan ja Pahtavaaran kaivokset, Luoston ja Kakslauttasen matkailukeskukset, Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston kansallispuistot sekä lukuisia muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä.

Sodankylässä on pitkäjänteiset elinkeinorakenteen painotukset ja infrastruktuurin investoidaan laajasti. Toimintaamme ohjaavat ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus.

Mie <3 Sodankylä kuvaa sodankyläläisten lämminhenkisyyttä, ystävällisyyttä sekä yhteisöllisyyttä.</p>

Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi

Haemme kokenutta ja tulevaisuuteen suuntaavaa

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAA

Toimit hallinto- ja kehittämispalveluiden johtajana. Vastuullasi ovat yleis- ja henkilöstöhallinnon sekä talous- ja viestintäpalveluiden kokonaisuudet, niiden toiminta ja kehittäminen. Olet myös johtoryhmän jäsen ja 7 henkilön esimies.

Ymmärrät helposti erilaisia tunnuslukuja ja analyysejä sekä löydät niistä johtamisen ja kehittämisen punaisen langan. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat avata talouslukuja selkeästi ja ymmärrettävästi myös muille. Tuet vahvalla talousosaamisellasi koko organisaatiota ja olet rohkeasti mukana muutoksissa.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista johtotehtävistä. Arvostamme lisäksi hyvää kielitaitoa ja yhteistyökykyä kunnan sidosryhmien kanssa.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen virantoimituksen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Kirsi Virtanen, puh. 040 161 4430 sekä MPS-konsultti Veli-Antti Vasela, puh. 0400 294 433.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 29.9.2019 klo 12 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.