(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja Novatron Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Olemme infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin.
Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita sekä ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on yli 25 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa. Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa ja Espoossa.

 

Yrityksemme kasvaessa ja kehittyessä, etsimme nyt toimitusjohtajamme oikeaksi kädeksi
TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAA
Pirkkalassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

 

Hallintojohtajana toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan sekä johtoryhmän kanssa. Osallistut johtoryhmätyöskentelyyn omalla asiantuntijuudellasi ja toimit sekä taloushallintotiimin että ICT-tiimin esimiehenä. Sparraat myös muiden esimiesten sekä myynnin kanssa taloudellisissa kysymyksissä. Teet budjetin suunnittelua yhdessä toimitusjohtajan kanssa ja osallistut yrityksen strategian ja tavoitteiden suunnitteluun, määrittämiseen sekä seurantaan. Olet mukana myös yhteistyösopimusneuvotteluissa. Vastaat yrityksen vakuutuksista, investointien sekä rahoituksen suunnittelusta sekä kiinteistöjen ja kaluston hallinnasta. Kehität taloushallinnan prosesseja aktiivisesti eteenpäin.

 

Etsimällämme henkilöllä on taustallaan tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahva osaaminen niin liikkeenjohdon kuin sisäisen laskennan osa-alueelta. Olet yhteistyökykyinen persoona ja olet tottunut viestimään omat näkemyksesi sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Hahmotat nopeasti ison kuvan ja osaat tehdä siitä liiketoimintaa edistävät johtopäätökset.

 

Me olemme tottuneet tekemään töitä menestyksen eteen ja nyt toivoisimme sinun tuovan oman panoksesi tulevaisuuden kasvuun. Tarjoamme monipuolisen tehtävän innovatiivisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä on uusi, joten pääset rakentamaan toimenkuvaa oman osaamisesi ja kokemuksesi kautta.

Laita hakemuksesi mahdollisimman pian www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla viikoilla 27-28 Branch Manager Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 ja viikolla 29-30 Business Manager Teemu Vuorinen p. 0400 610 041