(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja / Lippupiste Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019


Lippupiste Oy on Suomen johtava kulttuuri- urheilu- ja viihdetapahtumien lippuja myyvä yritys. Verkkokauppamme www.lippu.fi on Suomen suurin lipunmyynnin verkkokauppa ja sen lisäksi palvelemme asiakkaita yli 80 valtakunnallisessa myyntipisteessä, R-kioskeilla sekä puhelinpalvelumme numerossa 0600 900 900.

Tarjoamme lipunmyyntiin, asiakaspalveluun sekä digitaaliseen markkinointiin liittyviä palveluitamme sadoille eri tapahtumajärjestäjille, jotka järjestävät vuosittain yli 18.000 yksittäistä tapahtumaa aina pienistä konserteista suuriin festivaaleihin ja maailman luokan kiertueisiin. Palvelemme Suomen eturivin teattereita, tapahtumataloja ja urheilujoukkueita. Näitä tapahtumajärjestäjiä kutsumme BtoB-Kumppaneiksi ja missiomme on auttaa heitä onnistumaan.

Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lippupiste on osa saksalaista CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiötä, joka on markkinajohtaja toimialalla Euroopassa, toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Nykyisen talousjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme nyt kehittymiskykyistä

Talous- ja hallintojohtajaa

Vastuullasi on yrityksemme talous- ja hallintotiimi, joka huolehtii yrityksessämme monipuolisesta tehtäväkentästä aina henkilöstöasioista talouden sisäiseen ja ulkoiseen raportointiin ja viranomaisyhteistyöhön sekä ICT-asioihin. Osana johtoryhmää osallistut myös koko yrityksen johtamiseen. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta vankkaa talousosaamista sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta ja laaja-alaista kiinnostusta yrityksen hallintoon ja kehittämiseen. Sinulla on näyttöjä ennakkoluulottomasta tarttumisesta erilaisiin tehtäviin ja projektien onnistuneesta läpiviennistä. HR-osaamisen lisäksi omaat myös omakohtaista henkilöjohtamisen kokemusta ja kykenet sparraamaan työkavereitasi suoriutumaan aina paremmin omissa tehtävissään. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mielellään korkeakoulutasoista koulutusta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Ari Palhamolta 14.8. ja 21.8. klo 9:00–10:30, puh. 0400 502 340 ja MPS:n konsulteilta Roy Heroldilta ja Jaana Jaatiselta, puh. 020 746 9400 (vaihde). Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen ja CV:n kera hakupainikkeen kautta 25.8.2019 mennessä.