(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja hallintojohtaja Järvenpään Mestariasunnot Oy:lle ja Mestaritoiminta Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Järvenpään Mestariasunnot Oy on vuonna 1995 perustettu vuokra-asuntoyhtiö ja kuuluu Järvenpään kaupunkikonserniin. Mestariasunnot omistaa 58 kiinteistöä, joiden asuntomäärä on yli 2000. Vuoden 2019 liikevaihto oli 17,3 Milj. Euroa. Yhtiön visio on: asukas edellä.

Mestaritoiminta Oy on vuonna 2008 perustettu, Järvenpään Kaupungin sekä Järvenpään Mestariasunnot Oy:n omistama kiinteistöjen hallintoa-, ylläpitoa- ja asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Vuoden 2019 liikevaihto oli 27,6 Milj. Euroa. Yhtiön visio on: asiakas edellä.

Oletko valmis sitoutumaan monipuoliseen työhön talouden ja henkilöstöhallinnon parissa sekä ottamaan vastuun niin päivittäisestä tekemisestä, kuin yrityksien kehittämisestä?

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, mutta osaamisesi voi olla myös työelämässä hankittua. Lisäksi sinulla on yli viiden vuoden työkokemus talous- ja henkilöstöhallinnon johtotehtävistä. Olet aikaisemmin toiminut myös esimiehenä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja haluat mielelläsi laajentaa osaamistasi. Olet myös ollut mukana järjestelmäkehitysprojekteissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Tuet aktiivisesti liiketoimintaa ja yrityksen kasvua. Motivoit työryhmääsi menestymään tehtävissään ja olet innostava esimies. Tiimityöskentely on sinulle luontaista. Koet muutoksen mahdollisuudeksi ja säilytät työskentelykykysi myös paineen alla. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Tuot rohkeasti omat näkemyksesi ja mielipiteesi esiin. Näet selkeästi kokonaisuuden, yksityiskohtia unohtamatta.

Mitä pääset tekemään?
Talous- ja hallintojohtajana tehtäviisi kuuluu henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä talouden kokonaisjohtaminen, suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä ylimmän johdon kanssa. Vastuullasi on sisäinen, ulkoinen ja konsernilaskenta, oikea ja ajantasainen talousraportointi ja -analyysit, budjetointi ja ennusteet sekä tilinpäätökset. Tuet ja ohjaat yhtiöiden toimialojen taloudellista johtamista. Lisäksi kehität talouden raportointia ja järjestelmiä. Toimit myös toimitusjohtajan varahenkilönä ja osallistut johtoryhmätyöskentelyyn. Olet myös viiden taloushallinnon ammattilaisen esimies.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä työssä vastuullisesti toimivassa, kasvavassa ja reilussa yrityksessä. Tehtäviisi annetaan kattava perehdytys. Työ on vakituinen ja alkaa elokuussa 2020.

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 1.3.2020 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.