(Poistunut julkaisusta)

TALOUS- JA HALLINTOASSISTENTTI (OSA-AIKAINEN)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Haemme ohjelmistoalan asiakkaallemme taloushallintoon assistenttia heidän Helsingin toimipisteeseen vakituiseen rooliin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työaika on 4 tuntia viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde on vakituinen. Tehtäviisi kuuluu laskutukseen liittyviä toimia ja yrityksen hallintoon keskittyviä tukitehtäviä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi avustavista taloushallinnon tehtävistä tai numeroiden parissa työskentelystä. Odotamme sinulta Excelin perusosaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään itsenäisesti ja kerryttämään arvokasta työkokemusta tulevia taloushallinnon rooleja ajatellen. Pääset mukaan pieneen tiimiin, jossa panostetaan kaikkien avuliaisuuteen ja yritykseen, jossa työntekijät viihtyvät pitkään.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään nopealla aikataululla elokuun aikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Alma Rista, alma.rista@manpowergroup.fi

Henri Repo, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.