(Poistunut julkaisusta)

Talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon osaajia - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Ota uusi askel urallasi - jätä avoin hakemus!

Haemme avoimella aikajänteellä jatkuvasti yhteistyössä eri asiakkaidemme kanssa Varsinais-Suomen alueelle erilaisia tähtipelaajia niin taloushallinnon, henkilöstöhallinnon kuin yleishallinnonkin tehtäviin sekä pidempiin että lyhytaikaisiin työsuhteisiin tapauskohtaisesti.
Oletko kiinnostunut monipuolisesti toimistotöistä ja työskentelet sujuvasti toimiston ohjelmistojen parissa? Ovatko vahvuuksiasi oma-aloitteisuus, aktiivinen työote ja kyky tarttua mitä erilaisimpiin toimistoympäristön työtehtäviin? Oletpa omimmillasi rutiininomaisissa töissä tai vaihtelevissakin tilanteissa, voit löytää tilaisuutesi kauttamme! Voit olla alasi asiantuntija tai innokas, jo hieman kokemustakin kartuttanut tekijä - tai sitten etsimässä urallasi uutta suuntaa. Asiakkaamme tarvitsevat juuri sinua!
Lisätietoja antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10.00-15.00 välisenä aikana. Lähetä rohkeasti itsesi näköinen avoin hakemus sekä ansioluettelosi 30.9.2020 mennessä vaivattomasti Kaislanet-palvelussa verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi! Huomaathan kohdistaa hakemuksesi erityisesti juuri tämän haun yhteyteen. Kyseessä on avoin haku ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, teemme avoimia haastatteluja kesän ja syksyn mittaan, ja olemme aktiivisesti yhteydessä avautuvien työmahdollisuuksien tiimoilta.