(Poistunut julkaisusta)

Talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon osaajia - Helsinki, Espoo, Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Ota uusi askel urallasi!

Haemme jatkuvasti yhteistyössä eri asiakkaidemme kanssa pääkaupunkiseudun alueelle erilaisia tähtipelaajia niin taloushallinnon, henkilöstöhallinnon kuin yleishallinnonkin tehtäviin sekä pitkäkestoisiin että lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Oletko kiinnostunut monipuolisesti toimistotöistä ja työskentelet sujuvasti toimiston ohjelmistojen parissa? Ovatko vahvuuksiasi asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, aktiivinen työote ja kyky tarttua mitä erilaisimpiin toimistoympäristön työtehtäviin? Oletpa omimmillasi rutiininomaisissa töissä tai vaihtelevissakin tilanteissa, voit löytää tilaisuutesi kauttamme! Voit olla alasi asiantuntija tai innokas, jo hieman kokemustakin kartuttanut tekijä - tai sitten etsimässä urallasi uutta suuntaa. Asiakkaamme tarvitsevat juuri sinua!
Lisätietoja antaa Eilakaislan Outi Hallapää puh 050-3415203 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.
Lähetä rohkeasti itsesi näköinen avoin hakemus sekä ansioluettelosi 17.8.2020 mennessä vaivattomasti Kaislanet-palvelussa verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakemuksesi erityisesti tähän hakuun. Kyseessä on avoin haku ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, teemme avoimia haastatteluja elokuun aikana ja alkusyksystä ja olemme aktiivisesti yhteydessä avautuvien työmahdollisuuksien tiimoilta.