(Poistunut julkaisusta)

Talous-, henkilöstö- ja johdon sihteeri, JHL, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2018
Etsimme henkilöä asiakasyrityksellemme Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassalle henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja johdon sihteerin tehtäviin. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus toukokuun 2019 loppuun saakka, joka jatkuu mahdollisen hoitovapaan ajan. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä.

Sihteerin monipuolisiin työtehtäviin kuuluu:

• Henkilöstöhallinnon osalta mm. työterveyshuollon kulujen seuranta, yhteyshenkilönä toimiminen Kelaan, verohallintoon, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, poissaolotietojen ylläpito, kulunvalvontajärjestelmän hallinnointi ja ylläpito sekä uuden työntekijän aloitukseen liittyvistä tehtävistä huolehtiminen
• Taloushallinnon tehtävien osalta ostolaskujen käsittelyä, maksuliikkeen hoitaminen ja kirjanpitoaineiston tuottaminen
• Johdon sihteerin tehtävänkuvan osalta kassanjohtajan henkilösihteerinä toimiminen. Lisäksi postitus, tarvikehankinnat, kokous-, tilaisuus- ja matkajärjestelyt, kalenterin hallinta, kokoussihteerinä toimiminen ja muut mahdolliset tehtävät

Työ edellyttää asiakaspalvelullisuutta ja kykyä toimia hyvässä yhteistyössä niin sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Eduksesi katsotaan sujuva MS Office työkalujen ja Webropol-sovelluksen osaaminen, lisäksi tehtävässä käytetään mm. Lemonsoft- ja Timecon-ohjelmia.


Edellytämme sinulta

Kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai HSO-sihteeri)
Aikaisempaa työkokemusta vastaavista vaativista toimistotehtävistä
Täsmällisyyttä, palveluhenkisyyttä ja organisointikykyjä
Ongelmanratkaisukykyä, neuvottelu- ja ilmaisutaitoa sekä kokonaisuuksien hallintakykyä
Selkeää ja sujuvaa suomen kielen ilmaisutaitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät
Mukavan työyhteisön
Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si palkkatoiveineen. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi