(Poistunut julkaisusta)

Talouden uutistoimittaja
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Helsingin Sanomat hakee vakituiseen työsuhteeseen talouden ja politiikan toimitukseen Helsinkiin talouden uutistoimittajaa.

Tehtävässä työskentelet HS:n nopeatahtisessa uutistyössä talouden uutistyön etulinjassa. Työssä seuraat uutistoimistoja, lehdistötiedotteita, sosiaalista mediaa ja muita talouden uutislähteitä. Olet osa HS:n uutiskoneen ensivastetta, ja varmistat osana HS:n uutistoimintaa talousuutisoinnin nopeutta ja kattavuutta. Kirjoitat pääasiassa uutisjuttuja. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Etsimämme ihminen omaa kokemusta digitaalisesta uutistyöstä ja tuntee verkkodeskien toiminnan. Haemme ihmistä, jolla on kokemusta myös talousuutisoinnista, ja joka tuntee markkinoita, keskeisiä suuryrityksiä ja tunnistaa uutisvirrasta itsenäisesti oleelliset talouden uutiset. Kyky nopeaan uutisreagointiin ajoittain kiireisessäkin uutistilanteessa on työssä oleellista.

Tarjoamme paikan Suomen johtavassa yhteiskunnallisen journalismin toimituksessa, joka panostaa talouteen.

Liitä hakemukseesi CV ja halutessasi työnäytteet ja linkit esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 25.10. Voimme olla yhteydessä hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HS:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Jussi Pullinen, puh 040-7408564, email jussi.pullinen@hs.fi.