(Poistunut julkaisusta)

Talouden kumppani
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

OP Pohjois-Savo on OP Ryhmään kuuluva maakunnallinen pankki. Pankkiliiketoimintamme volyymi on 5,1 mrd. euroa ja palvelemme noin 147.000 asiakasta. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa ja meillä on konttorit Iisalmessa, Varkaudessa, Nilsiässä, Siilinjärvellä, Juankoskella, Varpaisjärvellä, Leppävirralla ja Suonenjoella.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Talouden kumppania

Avoimen tehtävän ensisijainen työskentelykonttori on Iisalmi. Tehtävääsi kuuluu työskentely myös muilla OP Pohjois-Savon konttoreilla.

Vaativuusluokka on perehtymisvaiheessa 4.2.

Talouden kumppani on OPn asiakkaan talouden luotettu henkilökohtainen neuvonantaja elämän suurissa käännekohdissa. Hän tunnistaa ja tarjoaa asiakkaan kulloiseenkin elämäntilanteeseen parhaiten sopivat talouteen, asumiseen ja turvallisuuteen liittyvät kokonaisratkaisut. Hän pystyy yllättämään asiakkaan positiivisesti ja vankistamaan asiakaskokemusta yhdistämällä asiakaspalvelutilanteessa inhimillisen vuorovaikutuksen ja digitaaliset palvelut. Talouden kumppanin työ on itsenäistä, mutta edellyttää aktiivista yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Talouden kumppani huolehtii hänelle ajanvarauksella konttorissa tai etäkanavissa saapuvien asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä vastaa että asiakkailla on parhaat OPn tarjoamat palvelut käytössään.

Tehtävä edellyttää laajaa ammatillista osaamista (päivittäiset, säästäminen, rahoitus, vahinkovakuutus ja digitaidot) sekä aktiivista, rohkeaa ja kokeilunhaluista otetta asiakaspalvelutyöhön. Talouden kumppanin työssä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat lisäksi ajanhallinnan taidot sekä kyvykkyys yhdistää asiakastyö ja pitkäjänteinen uuden oppiminen.

Talouden kumppani suhtautuu avoimesti osaamisensa laajentamiseen ja digitaitojen kehittämiseen. Tulokselliset onnistumiset myyntityössä sekä sijoitusosaaminen (APV1) katsotaan hakijan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Leena Ruuskanen puh. 0503141433, leena.ruuskanen@op.fi. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään tiistaina 31.7.2018 oheisen hakupainikkeen kautta.