(Poistunut julkaisusta)

Talouden harjoittelija (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa tehtävissä sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme, josta olemme ylpeitä. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Taloudessa meillä on Oppiva-paikkoja Helsingin pääkonttorillamme talouden palvelukeskuksessa. Harjoittelussa tutustut laaja-alaisesti eri talouden palvelukeskuksen tehtäviin. Pääset perehtymään esimerkiksi osto- ja myyntireskontraan
sekä kirjanpidon ja varainhallinnan toimintoihin. Harjoittelujaksojen jälkeen osaat ylläpitää asiakas- ja toimittajarekisteriä sekä käsitellä osto- ja myyntilaskuja. Ymmärrät myös kirjanpidon perusteet sekä välitilinpäätösten/tilinpäätösten merkityksen sekä miten hallinnoimme pankkitilejä ja seuraamme rahavaroja. Harjoitteluohjelman aikana sinulle tulee tutuksi myös ison yrityksen talouden it-järjestelmät ja näet, kuinka ohjelmistorobotiikkaa hyödynnetään taloudessa.

 

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!