(Poistunut julkaisusta)

Talouden D365 ratkaisukonsultti 
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti.

Etsimme talousprosessien ratkaisukonsulttia osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme talousprosesseja, konsultoimaan järjestelmien käyttöönottoprojekteissa sekä tuomaan talouden asiantuntijuuttasi tarjoamiemme modernien pilvipohjaisten toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteihin. 

Liity joukkoomme ja tartu työpaikkaan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Annat oman vahvan panoksesi asiakkaidemme talousprosessien kehittämiseen ja vastaat taloushallinnon järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta. Asiakasprojektien lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.

Toivomme sinulta, että:

  • osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivan taloushallinnon ratkaisun, johon hän on huipputyytyväinen
  • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä
  • sinulla on muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina sekä osaamista taloushallinnosta ja siihen liittyvistä erilaisista järjestelmistä
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

On eduksi, jos sinulla on kokemusta toimialastamme tai tuottamistamme palveluista. Arvostamme myös kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kirjanpitäjänä tai business controllerina.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Voit tutustua lisää yrityksemme toimintaan nettisivuillamme.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Rekrytoimme tiimiimme uuden osaajan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta saat tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yrityksessämme merkittävällä tavalla. 

Meille kaikista tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksemme välille ohjelman päätteeksi. Seitsemättä kertaa järjestettävän Microsoft Akatemian kautta yli 350 Microsoft-osaajaa on löytänyt itsensä uusien työtehtävien pariin.

Voit lukea lisää ohjelman sisällöstä ja tavoitteista Sarasen nettisivuilta. 

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691561

Löydät Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Muistathan ilmaista kiinnostuksesi tätä positiota kohtaan Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä. 

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!