(Poistunut julkaisusta)

Talouden asiantuntija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Etsimme suorarekrytointina sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta vastaavalle asiakkaallemme Fingrid Oyj:lle talouden asiantuntijaa. Tehtävässä pääset hyödyntämään kirjanpidon tuntemusta toimiessasi kirjanpidon ja kuukausiraportoinnin laatimisen parissa.

Fingridilla pääset osaavaan työporukkaan 12 hengen tiimiin. Pidetystä työyhteisöstä kertoo esimerkiksi se, että Fingrid sijoittui tänä vuonna kolmanneksi Vastuullinen Kesäduuni kilpailun Suuret yritykset -sarjassa. Fingridin kesätyöntekijöiden arvioissa korostuivat erityisesti oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuuden kokemus.
KUVAUS
Tarjoamme


* Kokeneen työporukan, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri ja auttamisen halu. Yritys on valittu myös Great Place to Work Finland - hyvä työpaikka listaukseen kahdesti.
* Joustavan työajan sekä kulttuuri- ja liikuntaedun

TYÖNKUVA

* Iso osa roolia on rahoituksen kirjanpidon ja kuukausiraportoinnin laatimiseen osallistuminen
* Kirjanpidon erilaiset selvitystehtävät, esim. maksutapahtumien selvittäminen
* Osavuosikatsauksessa ja tilinpäätöksessä avustaminen
* Yhteydenpito ulkopuoliseen kirjanpitäjään ulkoistetun kirjanpidon osalta
* Viranomaisraportoinnissa avustaminen
* Muut talouden yleistehtävät


Huomiothan että tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle tullaan tekemään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Laskentatoimi pääaineena ja vahva kirjanpidon tuntemus
* Vähintään 1-2 vuoden ajalta kesätyökokemusta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi nähdään Microsoft Dynamics AX -ohjelmiston osaaminen sekä tai muiden talouden järjestelmien osaaminen.

Persoona:


* Huolellinen
* Oma-aloitteinen
* Hyvät kommunikointitaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Rekrytointi asiakasyritykseen, 12 kuukautta
* Työaika: Kokoaika
* Sijainti: Läkkisepäntie 21, 00620 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fingrid Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fingrid Oyj{target="_blank"} on suomalainen julkinen osakeyhtiö, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Maanlaajuinen kantaverkko on keskeinen osa Suomen sähköjärjestelmää.

Suomalaisten hyvinvointi on yhä riippuvaisempaa sähköstä ja Fingridin tehtävänä on huolehtia siitä, että Suomi ja suomalaiset saavat sähköä joka hetki.

Fingrid Oyj:n palveluksessa oli vuoden 2018 lopussa, määräaikaiset työntekijät mukaan lukien, 380 henkilöä. Vakinaisen henkilöstön määrä oli 327. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 853 miljoonaa euoa, korolliset lainat 1,1 miljardia euroa ja taseen loppusumma 2,1 miljardia euroa. Fingridin liiketoimintaa ohjataan neljän strategian näkökulman kautta, jotka ovat asiakkaat ja yhteiskunta, talous, sisäiset prosessit sekä henkilöstö ja osaaminen.