(Poistunut julkaisusta)

Talouden ammattilainen säätiöiden kirjanpitoon
Poolia Suomi Oy / Premium Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Premium Group

Premium Group tarjoaa korkeatasoisia juridisia- ja laskentapalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Premium Group koostuu kolmesta kokonaisuudesta; lainopillisia palveluita tarjoavasta Premium Law Oy:stä, neuvontapalveluihin ja omaisuusjärjestelyihin keskittyvästä Premium Advisors Oy:stä ja kirjanpidon sekä taloudenhallinnan ammattilaisesta Premium Accounting Oy:stä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Esittely

Asiakkaamme Premium Accounting Oy on taloushallinnon palveluja tarjoava yritys, joka toiminnan voimakkaan kasvun ja asiakasmäärän lisääntymisen myötä etsii nyt kauttamme kirjanpitotiiminsä vahvistukseksi Helsinkiin

TALOUDEN AMMATTILAISTA SÄÄTIÖIDEN KIRJANPITOON

Tehtävä on vakituinen ja alkaa syksyllä 2018.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi kuuluu kokonaisvastuu omien säätiö- ja yhdistysasiakkaiden taloushallinnosta; kirjanpidoista ja tilinpäätöksistä. Päivittäisten rutiinien lisäksi pystyt myös toimimaan asiakkaan tukena ja neuvomaan käytännön asioissa.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät IT-taidot ja suomen kielen lisäksi pystyt hoitamaan tehtäviä myös ruotsin kielellä. Eduksesi katsomme kokemuksen säätiöiden ja sijoitusinstrumenttien kirjanpidosta sekä Finago Tikon -ohjelmiston käytöstä.

Järjestelmällisyys, huolellisuus ja palveluhenkisyys ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia positiivisen ja ystävällisen asenteesi lisäksi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt luomaan uusia toimintamalleja. Työtehtävät hoidat itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan sekä työpäivääsi että töiden tärkeysjärjestystä.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa konsernissa sekä alan koulutusta kehittymisesi mukaan. Työskentelet mukavien ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa viihtyisissä työtiloissa Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Etelärannassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaaan ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso, puh: 020 7290 837

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste