(Poistunut julkaisusta)

Talouden ammattilainen kirjanpitotehtäviin
Poolia Suomi Oy / Premium Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Premium Group

Premium Group tarjoaa korkeatasoisia juridisia- ja laskentapalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Premium Group koostuu kolmesta kokonaisuudesta; lainopillisia palveluita tarjoavasta Premium Law Oy:stä, neuvontapalveluihin ja omaisuusjärjestelyihin keskittyvästä Premium Advisors Oy:stä ja kirjanpidon sekä taloudenhallinnan ammattilaisesta Premium Accounting Oy:stä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Esittely

Asiakkaamme Premium Accounting Oy on taloushallinnon palveluja tarjoava yritys, joka toiminnan voimakkaan kasvun ja asiakasmäärän lisääntymisen myötä etsii nyt kauttamme kirjanpitotiiminsä vahvistukseksi Helsingin keskustaan

TALOUDEN AMMATTILAISTA KIRJANPITOTEHTÄVIIN

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan kokonaisvastuu asiakasyritysten kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Normaalien päivittäisten rutiinien lisäksi pystyt toimimaan asiakkaan tukena ja neuvomaan käytännön asioissa asiakasyrityksen talouden hallintaan liittyen.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta toimenkuvasta. Tilinpäätöksien osalta odotamme, että olet vähintäänkin osallistunut niiden tekemiseen ja olet pian valmis vastaamaan niistä itsenäisesti. Lisäksi omaat hyvät IT-taidot ja suomen kielen lisäksi pystyt hoitamaan tehtäviä myös englannin kielellä. Eduksesi luemme Procountor ja/tai Netvisor -taloushallinnon ohjelmiston käyttökokemuksen.

Tarkkuus, järjestelmällisyys, huolellisuus ja palveluhenkisyys ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia positiivisen ja ystävällisen asenteesi lisäksi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt luomaan uusia toimintamalleja. Työtehtävät suoritetaan itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan sekä työpäivääsi että töiden tärkeysjärjestystä.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa konsernissa sekä alan koulutusta kehittymisesi mukaan. Työskentelet mukavien ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa viihtyisissä työtiloissa Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Etelärannassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä! Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste