(Poistunut julkaisusta)

Talotekninen asiantuntija
Helsingin seurakuntayhtymä, Kiinteistö-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Tule mukaan Helsingin seurakuntien kiinteistöomaisuuden kunnossapitoon:

Haemme sähkö- ja automaatiotekniikan taloteknistä asiantuntijaa

Toimit kiinteistöjen sähkötöiden ja automaatiojärjestelmien asiantuntijana Helsingin seurakuntayhtymän kiinteistöosastolla. Vastaat siitä, että sähköjärjestelmät ja niihin liittyvä automatiikka toimivat tarkoituksenmukaisesti. Tavoitteena on kiinteistöjen hyvä koettavuus ja käytettävyys.
Hakijalta edellytetään vähintään teknillisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettua insinöörin tutkintoa tai muuta virkaan soveltuvaa ylempää tutkintoa tai laaja-alaista rakennusten valvontajärjestelmien ja sähkötekniikan sekä kiinteistöpidon ja automaation osaamista.

Työnkuva

Ylläpitoon ja huoltoon liittyvät tehtävät mm.
- kiinteistöjen tietoteknisten järjestelmien hoito- ja huoltosopimuksissa määriteltyjen tehtävien määrän, laadun ja ajoituksen oikeellisuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta vastaaminen: mm. yleiskaapelointijärjestelmä ja yhteisantenniverkko, turvallisuusjärjestelmät (esim. paloilmoitinjärjestelmä, turvavalaistusjärjestelmät), kiinteistöautomaatio, väyläjärjestelmät
- kiinteistöjen sähköteknisten laitteistojen hoito- ja huoltosopimuksien sisällön kehittäminen
- edistää kiinteistöjen energiataloudellista käyttöä ja ympäristöystävällisiä toimintatapoja

Hallintoon liittyvät tehtävät
- vastaa vastuualueensa budjetin valmistelusta, hankintojen kilpailuttamisesta, hankintoihin liittyvien viranhaltijapäätösten ja esitysten laatimisesta ja hallinnoimisesta.

Kiinteistökehitykseen liittyvät tehtävät
- kehittää yhdessä kiinteistökehitysyksikön kanssa taloteknisiä suunnitteluohjeita ja vastaa uudis- ja peruskorjaushankkeissa suunnitelmien ohjauksesta sähköteknisten järjestelmien ja kiinteistöautomatiikan osalta

Lisäksi
Sähkö- ja automaatiotekniikan ohjaus- ja sähköjärjestelmien ohjauksessa on toistasataa kiinteistöä ja yli kaksisataa rakennusta. Näihin liittyvien tahojen monilukuisuus johtaa runsaaseen vuorovaikutukseen ja asiantuntijan tulee osata johtaa toimintaa tässä rajapinnassa.
Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on osaaminen sähköenergian jakelu- ja käyttöjärjestelmistä sekä sähköteknisistä tietojärjestelmistä ja muut sähköteknisiin järjestelmiin liittyvä kiinteistöpidon ja automaation osaaminen ja tietämys.

Tarjoamme
- haasteellisen, monipuolisen työn ja viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset työtoverit
- Kirkon työehtosopimuksen palkkaryhmän 603 mukaisen palkan (peruspalkka 3.790 € / kk). Lisäksi maksetaan mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva henkilökohtainen palkanlisä. Kokemuslisän enimmäismäärä 445,90€.
- Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kaikilta kirkon virkasuhteisilta ja myös osalta kirkon työsuhteisilta (jumalanpalveluselämä, diakonia, kasvatus, opetus, sieluhoito tai muu perusteltu syy) edellytetään evankelis-luterilaisen kirkon jäsenyyttä sekä konfirmaatiota. (KL 6: 13)
- tarvittaessa autamme asunnon hankkimisessa

Hakeminen tapahtuu sähköisen rekrytointisivustomme kautta 31.08.2020 klo 16.00 mennessä. Lisätietoja antavat vs. ylläpitopäällikkö mika.hirvonen@evl.fi sekä kiinteistöjohtaja Kai Heinonen, kai.heinonen@evl.fi. Tutkintotodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhdetyyppi Vakinainen virka
Palkkaus 603, peruspalkka 3.790€/kk.
Koeaika 6 kk
Tehtäväalue Hallinto- ja toimistotyö
Organisaatio Helsingin seurakuntayhtymä
Sijainti Helsinki