Talotekninen asiantuntija energia-alalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020
Etsimme kokenutta talotekniikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen energia-alalle. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla osana energia-alan muutosta ja kehitystä ja tehtävässä pääsetkin luomaan uusia taloteknisiä ratkaisuja yhdessä energia-alan johtavassa talossa. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on vahvaa taloteknistä osaamista sekä aikaisempaa kokemusta rakennusautomaation ja lämpöpumpputeknologioiden parissa työskentelystä. Lue lisää alta ja hae tehtävään pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti.
KUVAUS
Taloteknisenä asiantuntijana työskentelet itsenäisesti vastuullisessa roolissa, mutta teet myös paljon eri yksiköiden ja tuotepäälliköiden kanssa esimerkiksi tuotekehityksen parissa. Asiantuntijana osaat määritellä tuotteiden tekniset ominaisuudet ja vastaat teknisestä toimivuudesta ja laadusta, teet itsenäisesti esiselvityksiä ja suunnitelmia sekä kustannuslaskentaa ja energiansäästölaskelmia. Tuet myös laitehankintoja teknisen osaamisesi avulla ja teet ostoja alihankkijoilta.

Tuot mukanasi vahvaa teknistä osaamista ja asiantuntijuutta taloon, joten sinulta odotetaan kykyä itsenäiseen ja proaktiiviseen työskentelyyn sekä halua ottaa vastuuta roolistasi. Talotekninen asiantuntija toimii tiiviisti yhteistyössä eri yksiköiden kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ovat tehtävässä menestymsien kannalta tärkeät. Pääset ainutlaatuiselle näköalapaikalle energia-alan muutokseen, joten kiinnostus ja motivaatio alan uusia ratkaisuja kohtaan on tärkeää.

Asiasanat: talotekniikka, rakennusautomaatio, taloautomaatio, lämpöpumppu, uusiutuva energia,
TYÖNKUVA

* Toimit mukana tuotekehityksessä yhdessä tuotepäälliköiden kanssa
* Asiantuntijana määrittelet tuotteen tekniset ominaisuudet ja laatukriteerit erilaisiin asiakastarpeisiin
* Tuet laitehankintoja teknisen osaamisesi avulla ja teet ostoja alihankkijoilta
* Teet itsenäisesti kustannuslaskentaa ja energiansäästölaskelmia

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi talotekniikan tai lvi-alan insinööri)
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista asiantuntijan tehtävistä
* Osaamista rakennusautomaation sovellustyökaluista sekä automaatiojärjestelmistä
* Lisäksi eduksi katsotaan käytännön kokemus automatiikan rajapinnoista, rakennusautomaation suunnittelun parista ja lämpöpumppujen ylläpidosta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan elokuussa 2020
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan tehtävään pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on yksi suurimmista energia-alan yrityksistä Suomessa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1366647
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki