(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikkapäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020
Omaatko kokemusta talotekniikan modernisointihankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta energiatehokkuuden tai perinteisen urakoinnin näkökulmasta? Haluatko päästä työskentelemään näköalapaikalla johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Toimintamme kasvaessa vahvistamme asiantuntijapalvelut-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme talotekniikkapäällikköä.

Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin asiantuntijapalveluista, joihin lukeutuvat mm. energiatehokkuus-, rakennusautomaatio-, etähallinta-, ympäristö- ja 24/7 valvomopalvelut. Tarjoamme nyt sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin, jossa pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti yrityksen toimintaa ja prosesseja. Haluamme sinun menestyvän työssäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden ja jatkuvan koulutus mahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Talotekniikkapäällikön tehtäviin kuuluu energiatehokkuus-hankkeiden toteutuksen suunnittelu ja johtaminen yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävänäsi on tukea yksikkömme asiantuntijoiden asiakastyötä teknisellä asiantuntemuksellasi ja johtaa muutostyöhankkeisiin liittyviä käytännön järjestelyitä. Tehtävään valittu henkilö tulee johtamaan asiakkaillemme suunniteltujen energiatehokkuus-hankkeiden käytännön toteuttamista. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta valmiuksia tukea projektien suunnittelua, toteutusta ja valvontaa osaamisellasi. Arvostamme lisäksi:

- Kykyä hahmottaa kiinteistöistä energiatehokkuutta kehittäviä toimenpiteitä, sekä johtaa tämän pohjalta esisuunnittelun ja hanke-esitysten toteutusta mukaan lukien investointilaskelmat yms.

- Laaja-alaista talotekniikan osa-alueiden tuntemusta ja työkokemuksen tuomaa näkemystä muutostöiden johtamisen prosessiin

- Kykyä johtaa asiakkaillemme laadittujen suunnitelmien toimeenpanoa tuloksekkaasti

- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

- Kokemusta taloteknisten muutostöiden toteutuksen valvonnasta ja työmaakäytäntöjen johtamisesta

- Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 19.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Posti, p. 040 182 8044 tai ville.posti@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1