(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikkapäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Haemme nyt ammattitaitoista talotekniikkapäällikköä Ouluun johtamaan operatiivisesti OYS tulevaisuuden sairaala 2030 rakennus B:n Allianssi – projektin talotekniikka toteutusta. Tehtävässä toimit sairaalaprojektin talotekniikkapäällikkönä.

Kehitysvaihe alkaa kevät talvella 2019 ja toteutusaika on noin 4 vuotta. Työtehtäviisi kuuluu oman tuotannon organisointi ja alihankkijoiden töiden koordinointi. Tuotannon talotekniikkapäällikkönä hallitset hankkeen aikataulutusta ja resursointia.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin osana kansainvälistä Caverionia ja mielenkiintoista projektia. Talotekniikkapäällikön tehtäviin kuuluu hankkeen toteutuksen suunnittelu ja johtaminen yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Toimintaamme kuvaa asiakaslähtöisyys, korkeatasoisuus, hyvin johdettu ja tehokas projektityö.

Tässä vaativassa avainroolissa menestyt erinomaisesti seuraavilla vahvuuksilla:

  • Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen
  • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisen asenteen
  • Sinulla on merkittävä työkokemus alalta
  • Omaat kokemusta sairaala hankkeista
  • Sinulla on LVI- tai Sähkö-insinöörin koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinjohtaja Veikko Laitila, p. 0400 660 938, tai sähköpostitse veikko.laitila@caverion.com tai aluepäällikkö Markku Hertteli, p. 050 390 0791, markku.hertteli@caverion.com . #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 14.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.