(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikkapäällikkö projektinjohtourakointiin
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme talotekniikkapäällikköä projektinjohtourakointiin pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme muun muassa Helsingin Kalasatamaan Kaupunkiympäristötalon, joka ilmentää tulevaisuuden ympäristötehokkuus- ja työympäristötavoitteita. Esimerkiksi rakennuksen vesikatosta peittävien aurinkopaneelien tuottamaa sähköä hyödynnetään rakennuksen valaisemisessa.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikkapäällikkönä työskentelet monipuolisissa projektinjohtotehtävissä vaativissa toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteissa vastaten sähkö- ja/tai LVIA-töistä. Pidät projekteihin liittyvät langat käsissäsi aina projektikehitysvaiheesta kohteiden luovutukseen saakka: Osallistut hankekehitykseen, ohjaat suunnittelua, vastaat hankinnoista ja kustannusseurannasta, pidät kiinni aikatauluista sekä tuot turvallisuus- ja ympäristönäkökulmat osaksi suunnittelutyötä. Joillain hankkeilla ja projekteilla toimit esimiehenä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme, ja edustat työsi kautta Skanskaa tilaajille ja yhteistyökumppaneille. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • vähintään 3 vuoden kokemusta alan tehtävistä, erityisesti tate-urakoinnista, rakennuttamisesta tai työmaavalvojan tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • matkustusvalmiutta
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat tulosyksikönjohtaja Mikko Lehdolta, p. 0405627539, mikko.lehto@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: MEP, building services engineering, project management, architectural engineering, electrical contracting, HvAC