(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikkaharjoittelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Hae Kojamolle kesätöihin talotekniikkaharjoittelijaksi – rakastu kesäduuniisi

 

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu lisää: https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/

 

Tarjolla kesäromanssi

Tarjoamme sinulle kesäksi paikan, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Talotekniikkaharjoittelijan tehtäviin kuuluvat teknisten managerien konsultoiminen LVISA-teknisten vikojen selvityksissä ja korjauksissa, taloteknisten korjaushankkeiden valvonnat ja vastaanottotarkastukset, rakennusautomaatioiden etävalvontatyöt sekä osallistuminen uudis- ja peruskorjauskohteiden talotekniseen valvontaan. Työpäivät tulevat olemaan erittäin vaihtelevia ja työtehtävien suorittaminen edellyttää oman auton käyttöä siirtymisissä PKS-alueen kohteillemme.

Olet osa 13 hengen kiinteistöpalveluiden tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuun aikana. Talotekniikkaharjoittelijan kesätyön kesto on 3-4 kuukautta. Tarkemmasta ajanjaksosta kerrotaan ja neuvotellaan haastattelussa.

 

Tarjoamme sinulle

• määräaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa

• hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen

• mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

• osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

 

Toivomme sinulta

• vähintään 18 vuoden ikää

• hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja

• reipasta työskentelyotetta ja rohkeutta uudistaa

• mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2018! Hae kesäduunia täältä: https://kojamo.fi/kesatyo

 

Lisätietoja

Tavoitat HR-asiantuntijamme Minna Vuorisen parhaiten to 1.2. ja ke 21.2.2018 klo 13:00–14:30 puhelimitse: +358 20 508 3263 tai sähköpostilla hr@kojamo.fi

Lisäksi suosittelemme tutustumaan Kojamon kesäduunit 2018 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen. Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) puolestaan on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi.