(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikka-asiantuntija
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 570 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 95 milj. euroa. Investoimme asiakkaidemme toimintaympäristöjen kehittämiseen vuosittain noin 40 milj. euroa. Organisaatiossamme on 25 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla. Myös asiakkaamme arvostavat palveluratkaisumme ja ammattitaitomme korkealle.

Nyt haemme

TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Talotekniikka-asiantuntijana vastaat kiinteistöjen olosuhdehallinnasta, teknisten järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta sekä niihin liittyvien palvelujen hankinnasta ja kehittämisestä.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa ja riittävää työkokemusta talotekniikka-alalta. Arvostamme näyttöjä talotekniikan suunnittelunohjauksesta ja kiinteistöjen olosuhdepalvelujen tuottamisesta tai johtamisesta. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaan. Lisäksi olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaslähtöinen. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja kehittävä ja Sinulla on selkeä niin suullinen kuin kirjallinenkin esitystaito.

Tarjoamme Sinulle merkittävän tehtäväkokonaisuuden sekä vastuullisen ja haastavan työn innostavassa työilmapiirissä. Työyhteisömme on tiivis, rento ja uudistumishaluinen. Saat myös työllesi asiantuntevan organisaatiomme tuen. Tervetuloa osaksi työryhmäämme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.10. klo 14. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/talotekniikka-asiantuntija-jyv-55-171-19/

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.