(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikka-asiantuntija
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Tervetuloa Technical Consulting Services – tiimiimme Pasilaan. Talotekniikka-asiantuntijana osallistut kiinteistökohteiden talotekniikan ajanmukaistamisprojekteihin sekä toimit talotekniikan asiantuntijatehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, tiimisi ja muiden Colliersin asiantuntijoiden kanssa. 

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta projektitoiminnasta. Taustasi voi olla myös urakointipuolelta, talotekniikan valvontatyöstä tai suunnittelutyöstä.  Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa (LVI / sähkö). Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työnkuvaa voidaan myös räätälöidä oman taustasi ja osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan, tärkeää on siis ennen kaikkea oppimiskykyinen asenne. Asiakaslähtöinen työtapa, oma-aloitteisuus ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle työpaikan alati kasvavalla alalla, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä mukavassa työporukassa sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin talotekniikan hankkeisiin. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan myös asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkaiden digitalisaatiopalvelujen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Pasanen numerosta 020 130 2884 ma-to klo 8-16 tai sanna.pasanen(at)colliers.com.

Jos huomasit olevasi etsimämme henkilö, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.