(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan työnjohtoharjoittelijoita kesätyöhön
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Meillä pääset työskentelemään IV-, LV- tai sähkötöiden parissa ja kartuttamaan ansioluetteloasi. Voit hyvin olla myös ensimmäisen tai toisen vuoden ammattikorkeakouluopiskelija – valmis ei tarvitse olla, vaan mikäli sinulta löytyy innokasta, reipasta ja aktiivista otetta työhön sekä halua oppia uutta, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2021 kesäcavereista!

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy lukemassa mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneelle Samulle kuuluu nyt: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja/johtotehtavat/project-director-samu

Ei haluta leveillä, mutta viime vuonna sijoituimme kesäcavereiden arvioiden perusteella viiden parhaan joukkoon Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa ja vuonna 2019 nappasimme ykkössijan! Eikä ihme - 97 % Caverionin kesäcaverikyselyyn 2020 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 28.2.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mika Toiviainen, mika.toiviainen@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

 

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter