(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Haemme asiakkuusyksikköömme nyt TALOTEKNIIKAN TYÖNJOHTAJAA Lappeenrantaan.

Työnjohtajana työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistötekniikan palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistötekniikan laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaamme kannattavasti. Toimit esimiehenä alueen työntekijöille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot näin itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta.

Olet myynnillinen asiakaspalvelija, ja sinulla on hyvä valmiudet toimia esimiehenä. Olet valmis ottamaan haasteita vastaan ja haluat kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita tuloksellisesti ja joustavasti. Tehtävään sinulla tulee olla sopiva tekninen koulutustausta (insinööri tai teknikko). Omaathan lisäksi sinulla on hyvät atk-taidot.

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa Asiakkuuspäällikkö, Jani Ylikärppä, numerosta 050 430 8112.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 15.1.2018 mennessä. Lisää mielellään CV:si mukaan.