(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan työnjohtaja (LVI) Kaakkois-Suomeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-puolen TALOTEKNIIKAN  TYÖNJOHTAJAA kiinteistön ylläpitopalveluihin Kaakkois-Suomen alueelle. Työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Lappeenrannassa, Kouvolassa tai Lahdessa.

 ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työnjohtajana vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Keskeinen osa tehtävääsi on tiivis asiakasyhteistyö myyntityön, asiakassuhteiden ylläpitämisen ja teknisen neuvonnan muodossa sekä tarjouslaskentaan osallistuminen. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva koulutus (esim. LVI -insinööri) sekä riittävän laaja-alaista, mielellään useamman vuoden, tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Lisäksi sinulla tulee olla LVI-työnjohtajan tehtäviin vaadittavat IV- sekä KVV-työnjohtajan pätevyydet. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi, minkä lisäksi sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Tehtävä vaatii hyviä IT-taitoja, yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia, mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, ja se on hyväksyttynä ehto työsopimukselle.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi 27.1.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseen myös CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Vesa Koivula numerosta 0400 556367.

ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.