(Poistunut julkaisusta)

TALOTEKNIIKAN TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Etsimme asiakkaallemme asuntorakentamiseen

TALOTEKNIIKAN TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä talotekniikan työmaapäällikköä käynnistyviin kerrostalokohteisiin. Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen ja vakavarainen asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen. 

Työtehtäviin kuuluu mm.:
- vastata rakennusprojektien LVI-urakoiden toteutuksen ennakkosuunnittelusta, työmaavaiheen johtamisesta ja koordinoimisesta, sekä taloudellisesta, aikataulullisesta ja laadullisesta toteuttamisesta
- tehtävänäsi on myös työmaatoteutuksen suunnittelu ja valmistelu yhteistyössä hankinnan ja työpäällikön kanssa, sekä hankintojen valmistelu ja materiaaliostojen teko

Tehtävä edellyttää:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, työteknikko tai teknikko)
- useamman vuoden kokemusta alalta
- hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
- paineensietokykyä ja itsenäistä ratkaisukykyä
- esimiestaitoja
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- nykyaikaisten it-ohjelmistojen ja laitteiden käyttötaitoja

Soita meille tai laita hakemusta niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin. Meillä on asiakkailtamme myös muitakin toimeksiantoja sekä hiljaisia hakuja, mikäli tämä kyseinen tehtävä ei sinulle sovi.

Lisätietoja tehtävästä:
Jan Lehtonen, puh. 050 354 7444 tai jan.lehtonen@maximus.fi.

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Katso Karin kokemushaastattelu Maximuksesta tästä: https://www.youtube.com/watch?v=u8BetPSmJk4&t=4s

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.