(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan suunnittelupäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Talotekniikan suunnittelupäällikkö Helsinkiin

Haemme nyt kokenutta Talotekniikan suunnittelupäällikköä vahvistamaan LVI-suunnittelunohjausta Bonava Suomen projekteissa.

Sinun roolisi
Talotekniikan suunnittelupäällikkönä rooliisi kuuluu nimettyjen kohteiden LVI-suunnittelunohjaus hankkeen kaikissa vaiheissa. Varmistat yhdessä projektinjohtajan ja suunnittelupäällikön kanssa oikea-aikaisen ja -sisältöisen suunnittelun tukemaan hankkeen kokonaisvaltaista, tehokasta läpivientiä. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset myös osallistumaan tuotekehitykseen. Talotekniikan suunnittelupäällikön tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessämme.

Odotamme
Odotamme sinulta kokemusta talotekniikan suunnittelusta ja/tai ohjaamisesta LVI-tekniikassa. Henkilönä olet aktiivinen ja aikaansaava sekä omaat hyvät tiimityötaidot. Koulutukseltasi olet insinööri AMK tai DI. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi kommunikoit myös englanniksi.

Arvostamme sitä, että olet kiinnostunut tekemään asioita uudella, asiakaslähtöisellä tavalla. Sinulla on osaamista tietomallien hyödyntämisestä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Join our journey
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 17.1.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talotekniikan päällikkö Vesa Välikangas, +358 50 390 1444.

Bonava
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.