(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan suunnittelijoita data center -projekteihin
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Granlund on viimevuosina vahvistanut konesaleihin liittyvää osaamista sekä organisaatiota. IT-sektori ja sen mukana konesalit on jatkuvasti kasvava liiketoiminta-alue ja tarvitsemme riveihimme lisää osaajia.

Alan johtavana toimijana Pohjoismaissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua haastaviin hankkeisiin ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin sekä hyvän ympäristön kouluttautua ja jalostaa osaamistasi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ulkomailla työskentelyyn.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

  • Kokenut LVI-projektipäällikkö tai tiiminvetäjä

Edellytämme yli 5 vuoden kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa.  

  • LVI- suunnittelija konesalien suunnittelutehtäviin

Arvostamme muutaman vuoden kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Lisäksi edellytämme osaamista CAD-työskentelystä.

  • Sähkösuunnittelija konesalien suunnittelutehtäviin

Arvostamme muutaman vuoden kokemusta sähkösuunnittelutehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Lisäksi edellytämme osaamista CAD-työskentelystä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonjohtaja Jari Innanen, p. 050 563 8233.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi