(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan projektipäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Oletko jo kerryttänyt kokemusta rakennuttamisen, suunnittelun tai urakoinnin parista? Meillä on tarjota sinulle oiva tilaisuus kehittyä rakennuttamisen ammattilaiseksi. Osaamistasi vahvistat rakennuttamisen talotekniikkatiimin projektipäällikkönämme asiakkaidemme hankkeiden mallikkaasta etenemisestä vastaten. Katso, olisiko tämä sinulle sopiva seuraava urahaaste!

Työsi on osittain itsenäistä talotekniikan rakennuttamista mutta isompia projekteja teemme yhdessä. Myös alueosuuskauppojemme asiantuntijat sekä eri liiketoimintojemme johto ja ammattilaiset läpi organisaatiomme tulevat sinulle tutuksi - tätä työtä kun tehdään ihmisten parissa. Itsenäinen työ ei siis ole synonyymi yksinäiselle työlle. Tukea saat myös jatkuvasti kollegoiltasi ja esimieheltäsi. Siihen voit luottaa.

Toimimme ympäristössä, jossa viime kädessä myös sinun onnistumisesi näkyy vaalimassamme asiakastyytyväisyydessä. Työssäsi merkittävä rooli on myös yhteistyöllä SOK Kiinteistötoimintojen asiantuntijoiden sekä parhaiden kumppanien ja toimittajien kanssa. Meillä on vahva tekemisen meininki, ja valta itse kullakin tehdä omaan työhön liittyvät päätökset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja liiketoiminnallemme vain parhaat ratkaisut. Työmme ei ole tulipalojen sammuttelua vaan pitkäjänteistä ja tavoitteellista kehittämistä. Vaikka työskentelymme voi olla ajoittain intensiivistä ja tekemistä riittää, meillä sinun on mahdollista löytää balanssi työn ja vapaan välillä. Hyvinvointimme työssä on meille tärkeää. Me välitämme toisistamme ja varmistamme, että kaikilla on mahdollisuus onnistua työssään.

Muutama fakta meistä ja työstämme

Halusimme vielä listata sinulle muutaman sinua varmasti kiinnostavan seikan hakupäätöksentekosi tueksi:

1. Tämä on rooli, jossa työskentelet SOK:n kiinteistöliiketoiminnan ja keskeisten rakennushankkeiden parissa. SOK Kiinteistöässän rakennuttamisen palvelussa rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijat työskentelevät yhdessä ja erikseen toimeksiantojen mukaan. Voit olla mukana uudisrakennus- tai peruskorjaushankkeissa. Toimipaikkasi on Jyväskylässä ja toimit Osuuskauppa Keskimaan asiakkuudessa. Tehtäväkenttämme on laaja.

2. Työsi aikataulut ovat pitkälti omissa käsissäsi. Ne ovat ennakoitavissa, jolloin määrität itse, milloin ja minne menet tai milloin tulet. Työsi ei ole jatkuvaa reissaamista vaan Suomi ja naapurit tulevat tutuksi sopivina annoksina.

3. Työmme on vastuullista ja se edellyttää monipuolista osaamista sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä. S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut ja kompensaatio työstämme vastaa mielestämme työmme vaativuutta.

4. Jos haluat näkymän ison organisaation kehittymiseen sekä johtamiseen ja haluat perehtyä eri liiketoimintoihin ja niiden prosesseihin omaa verkostoa rakentaen, tässä työssä on siihen loistava mahdollisuus. 5. SOK Kiinteistöässä on asiantuntijaorganisaatio, joka mahdollistaa monimuotoisesti osaamisesi kehittymisen ihan päivittäisessä työssä. Meillä on hyvä draivi uusien palveluiden ja toimintamme kehittämisessä ja tähän pääset mukaan – toiminnan ja tekemisen keskiöön. Tiimikavereiksesi saat talotekniikkatiimin asiantuntijoita, jotka tarjoavat S-ryhmän käyttöön LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiotekniikan sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja.

Työ vaatii mestarinsa - sinut?

Tämä työ vaatii luonnollisesti teknistä osaamista. Puheet ja teot vaativat talotekniikka-alan moniosaamista ja rakennuttamisen taitoja. Olet kenties asiantuntijana tai konsulttina työskennellessä kerryttänyt jo näkemyksellisyyttäsi edellä mainituista asioista. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta urakoinnista, suunnittelu- ja konsultointitehtävistä sekä näkemystä energiatehokkuuden hallintaan. Sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto talotekniikan tai rakennusautomaation alalta. Projektien johtaminen on sinulle luontaista ja toimit sujuvasti myös projektiryhmän jäsenenä ja sinulla on taloudellinen ajattelutapa.

Menestyminen tässä työssä edellyttää mielestämme ehdottomasti halua kehittyä myös itse. Ymmärrät, että ympärillä tapahtuu paljon ja haluat ylläpitää omaa osaamistasi. Olet vaikuttava viestijä ja taitava kuuntelija. Osaat pitää langat käsissäsi ja saattaa asioita maaliin. Ymmärrät kuitenkin, että sinun ei tarvitse itse osata kaikkea, vaan rinnallasi ovat osaavat tiimikaverit ja muu Kiinteistöässän henkilöstö.

Jo kertyneen työkokemuksen lisäksi tässä työssä onnistumisen kannalta tärkeintä on mielestämme kyky tunnistaa olennainen, mittasuhteet ja asioiden tärkeysjärjestys. Työmme vaatii samalla sekä uteliaisuutta että uskallusta. Se on oma-aloitteisuutta asioiden selvittämisessä, mutta yhtä lailla jämäkkyyttä kyseenalaistaa kera perustelujen. Sinua motivoi oman osaamisesi kehittäminen ja pilke kulkee mukana silmäkulmassasi.

Voit käydä tutustumassa lisää talotekniikan ja rakennuttamisen ammattilaistemme työhön täältä .

Miltä kuulosti?

Jos äsken lukemasi tuntui kuin sinua olisi kuvailtu, olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, miten tämä tehtävä sopii sinun ura- ja kehittymissuunnitelmiisi. Ole yhteydessä niin jutellaan lisää!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 12.01.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.

Mikäli taas mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, talotekniikkatiimin päällikkö Juha-Petri juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat 0400 775 212. Voit myös laittaa sähköpostia juha-petri.arvonen@sok.fi.