(Poistunut julkaisusta)

TALOTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Helsingin Yliopiston Kiinteistöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Asiakkaan LVI-järjestelmien kehittäminen ja tarpeiden kartoittaminen. Osallistut asiakkaamme rakennushankkeisiin mm. suunnittelun ohjaukseen, käyttöönottoon ja yhteistyökumppanien valintaan. Ohjeistat ylläpito-organisaatiotamme LVI-tekniikkaan liittyvissä haasteissa ja mahdollisuuksissa.

Millaiseen tiimin pääset?

Kymmenen hengen asiantuntija tiimi koostuu rakennus ja talotekniikan ammattilaisista. Jokaisella on oma osaamisalueensa. Osa keskittyy kiinteistöjen kunnossapitoon, toiset johtavat investointihankkeita ja osa opetustilojen AV-laitteiden modernisointiin ja toimivuuden varmistamiseen.

Vaikka yhtiö on uusi, niin sitoutunut tiimi on työskennellyt vuosia yhdessä ja tiimissä vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Mikä on parasta työssä?

Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme.

Minkälainen osaajaa tarvitsemme tiimiimme?

LVI-järjestelmien asiantuntijaa, jolla on kyky hahmottaa asiakkaan LVI-järjestelmätarpeet rakennushankkeissa ja ylläpidossa. Käsittelemään suuria kiinteistökokonaisuuksia ja hallitsemaan järjestelmien välisiä rajapintoja. Itsenäiseen ja vastuulliseen tekemiseen kykenevää, jolla on alan vaatima koulutus suoritettuna ja riittävä työkokemus.

Miksi Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailman luokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Me teemme joka päivä parempaa huomista. Työmme on usein huomaamatonta, mutta aina vaikuttavaa. Olemme ylpeitä yliopistolaisia, elintärkeitä rattaita, jotka pyörittävät valtavaa kokonaisuutta. Helsingin yliopisto on Suomen sivistyksen kehto. Me olemme sen kivijalka. Kipinä, joka pitää liekin kirkkaana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä viitteellä FI-12678 osoitteessa www.mercuriurval.fi. Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalilla Ari Pekka Kivinen, puh. 0207-420 545 (parhaiten tavoitettavissa 17.5.2018 klo 9-11 ja 22.5.2018 klo 9-11).