(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan Palveluesimiesharjoittelia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Onko sinulla esimerkiksi talotekniikan opinnot vielä kesken, mutta olisit valmiina ottamaan urallasi jo seuraavan askeleen eteenpäin? Nyt olisi oiva mahdollisuus siihen. Katso tänne!


Haemme asiakkaallemme COORille TALOTEKNIIKAN PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA Vaasaan.

Palveluesimiesharjoittelijana työtehtäviisi kuuluu ohjata talotekniikan tiimin työtä korjaus- ja asennustehtävissä. Huolto- ja korjaustehtävissä käytetään taloteknillisiä huollonohjausjärjestelmiä, joiden käyttöön asiakkaamme perehdyttää sinut. Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu työvuorojen suunnittelu ja hyväksyntä, tukkutilauksien, laskujen hallinnointi ja yhteydenpito alihankkijoihin. Lisäksi esimiehenä vastaat asiakasyhteydenpidosta.

Odotamme sinulta alan koulutusta, joka voi olla esimerkiksi talotekniikan peruskoulutus tai ammattikorkeakouluopinnot alalta. Opintojesi ja aikaisemman kokemuksesi kautta sinulla on jo hyvä ymmärrys alan perusperiaatteista. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja käytät sujuvasti myös englantia työkielenä. Tehtävässä tarvitaan hyviä it-taitoja ja nopeaa järjestelmien oppimiskykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät viestinnälliset taidot.

Tarjoamme vastuullisen työn, minkä kautta saat erinomaisen tilaisuuden kehittää taitojasi talotekniikan ja esimiestehtävien parissa. Tehtävä on määräaikainen kesälomasijaisuus.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 17.5.2020. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personalhusetin rekrytointikonsultti Sofia Rönnqvist: 040 701 5252, sofia.ronnqvist@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä